NYHEDSBREV JANUAR 2021

Kære alle

Som resten af det ganske land, har vi også i Vig Bio siddet og krydset fingre for, at vi fik lov til at genåbne vores biograf den 4. januar. Det skete desværre ikke, men set i lyset af de forhøjede smittetal og den alvorlige situation vi befinder os i, har vi selvfølgelig respekt og forståelse for denne beslutning.

Nu venter og håber vi på, at vi kan rulle den røde løber ud mandag den 18. januar og sætte en del af de film på, som mange af os ikke nåede at se før nedlukningen. En del af de premierefilm, vi havde planlagt, er udskudt foreløbigt til februar, men vi ved også, at vores filmudlejere sidder parate med hurtige beslutninger og tilbud om både nye og ældre film, så vi har noget at vælge imellem, når vi igen får lov til at slå dørene op.

Vi håber, at vi i det nye år får skovlen helt under covid-19, og at vores verden kan blive bare lidt mere som den plejede at være, så vi igen kan mødes i mørket og nyde filmens magiske verden i Vig Bio – vi savner jer alle!

Dagene bliver lysere, vaccinen er i fuld gang med at blive udbredt og hvis vi passer på os selv og hinanden, skal vi nok klare det sammen.

Trods restriktioner og alvorlige anbefalinger ønsker vi jer alle en dejlig nytårsaften og et festligt hop ind i det nye år!

På vegne af Bestyrelsen og Filmgruppen Bente Elvert