UDSOLGT! UDSOLGT! UDSOLGT!

Livsnyderaften/forpremiere

 

Fredag 25. juni kl 16.30 åbner Vig Bio dørene op for en fantastisk gallapremiere med filmen 'Smagen af sult', hvor blandt andet Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Greis-Rosenthal er med i hovedrollerne.

Dørene åbnes kl. 16.30

Velkomstdrinks kl. 16.45

Filmstart kl. 17.00

Forret, hovedret & dessert serveres efter filmen i Café og foyer.

 

Prisen er eksklusiv drikkevarer.

Købte billetter refunderes ikke.

 

OBS - begrænsede antal pladser HUSK at bestille bord i Caféen.

HUSK coronpas

STJERNEBESAT, STÆRKT OG SANSELIGT KÆRLIGHEDSDRAMA FRA GASTRONOMIENS VERDEN

Mad og kærlighed er hovedingredienserne i Christoffer Boes kærlighedsdrama SMAGEN AF SULT med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne. Maggie og Carsten elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant, Malus. De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede michelinstjerne. I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse har de glemt, at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.

SMAGEN AF SULT er produceret af Louise Vesth for Zentropa og instrueret af Christoffer Boe, som er de samme bærende kræfter, der stod bag den seneste AFDELING Q-film, JOURNAL 64. Filmen er skrevet af Tobias Lindholm og Christoffer Boe. Katrine Greis-Rosenthal fik sit store gennembrud i LYKKE-PER. Nikolaj Coster-Waldau, som bl.a. har spillet hovedrollen i EN CHANCE TIL og opnået international berømmelse som 'Jaime Lannister' i GAME OF THRONES, har forberedt sig til rollen som Carsten ved at gå i 'kokkelære' hos michelinrestauranten Geranium.

Biografklub Danmark - Smagen af sult